İSTANBUL / ÜMRANİYE - Zehra Ülker İlkokulu

Okulumuzda Uygulanan Projeler

Mrt

Okul Portfolyo Projesi ile kurumların; kurumsal hafızalarının oluşturulmasına katkı sağlanması, değişim ve dönüşüm süreçlerine rehberlik edebilecek göstergelerin bütüncül bir şekilde ortaya koyulması, kendi iç dinamiklerine özgü çalışmaların değerlendirilmesi, yapmış oldukları çalışmaların görünür kılınması amaçlanıyor.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı  gerçekleştirilen "İstanbul Öğrenci Meclisleri Projesi" . İstanbul genelinde uygulanan bu proje, öğrencilerin katılımını teşvik etmek ve onların demokratik süreçlere aktif olarak katılmasını sağlamak amacıyla büyük önem taşımaktadır. Okulumuzun öğrenci meclisi, bu önemli projeye katkıda bulunarak, öğrencilerin seslerini duyurmasına öenm vermektedir.

'' DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ '' PROJESİ

''BEN OKUYORUM İSTANBUL OKUYOR '' PROJESİ

Şbt

Zehra Ülker'de Ders Şiirle Başlar Projesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 2. döneminde öğrencilerimizin yoğun ilgi ve istekleri ile başladık.